torsdag 10 april 2008

Inte direkt ett lyriskt inlägg

Ja som ni ser så kryllade det inte direkt av lyriska inlägg efter att jag deklamerat mitt nya jobb. Min lama ursäkt är att jag inte har hunnit! Dels har jag inte hunnit smaka på så många teer på jobbet eftersom det är fullt upp hela tiden, dels har jag uppsatser och PM och sånt där skolrelaterat som stjäl tid från mitt just nu inte så högprioriterade bloggande. Jag kommer tillbaks när jag kommer tillbaks, ha det fint så länge!

5 kommentarer:

Anonym sa...

har du bytt din mail? försöker få tag på dig som en tok, men får dem bara tillbaka! maila mig foooooort! jag vill att du ska komma på dansfestival nu på fredag 20:00 då min klass ska dansa!!!

B och J sa...

näää det är samma som alltid. Underligt. Men nu vet du ju om fredagen! Det var kul att se dig idag iaf, även om det var kort. Short but sweet!

Tekoppen sa...

Du är saknad!

Anonym sa...

Nejmen hallå? Jag har just hittat din blogg och jag har redan plöjt igenom tillräckligt många inlägg för att jag ska inse
a) det här är kanon, jag vill läsa mer!
b) jag kommer snart ha plöjt igenom alla befintliga inlägg.
c) du måste skriva fler inlägg så att jag får mer att läsa.
Just det, skriv mer nu. Det är det minsta man kan begära eftersom du har distraherat bort minst en halvtimmes dyrbar arbetstid. ;-)
/Em

Anonym sa...

I'm really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any web browser compatibility problems? A few of my blog audience have complained about my website not operating correctly in Explorer but looks great in Chrome. Do you have any ideas to help fix this problem?

My page: Louis Vuitton Handbags